23.3.08

Zdravo svima...

Počev od prošle srede, u terminu od 19 do 21h, na zagrebačkom online Radiju SC (www.sczg.hr) se može poslušati moja emisija Jazz Bunker. Evo kratke najave koju sam pripremio povodom emisije:

Jazz glazba je tokom svog impozantnog stogodišnjeg staža prešla dalek put od njuorleanskih početaka do postmodernog 21. veka, u kome su žanrovske stege labavije nego ikad. Nikola Marković za slušatelje Radija SC bira najuzbudljivije što suvremena scena nudi: njujorške i čikaške eklektičare, beskompromisne europljane i avangardne japance, a naći ce se mesta i za pokoju zaboravljenu melodiju zaslužnih veterana.

Za sada će se se emisija sastojati samo od muzike, bez moje govorancije između pesama, a plejliste ću kačiti na ovom blogu, koji sam otvorio upravo tim povodom.

No, kada sam već tu, iskoristiću priliku i da s vremena na vreme prosledim linkove ka tekstovima koje pišem za web magazin Popboks (www.popboks.com), ali i da napišem usput pokoju rečenicu za svoju dušu i blogerski auditorijum.

Toliko za sad. Svratite, raspitujte se, komentarišite...

3 comments:

nkl. said...

video sam potpis koji si ostavio. čini mi se da ga pre nisi imao..
enivej. supA :D čekam sredu da čujem šta puštaš. pozdravić :)

Anonymous said...

a, sto bez govorancije? tvoje, je l' te?!

Nikola Marković said...

bice i govorancije, moje, nadam se uskoro :) treba da vidim jos kako je to tehnicki najzgodnije izvesti, posto nisam u mogucnosti da se javljam direktno iz studija, vec plejliste saljem mailom svom uredniku. urednik je stalno u velikom poslu i nikako da se dogovorimo oko tih sitnih tehnickih detalja.
izvinjavam se anonymousu sto nisam ranije odgovorio - ovaj post je na samom dnu strane, gde se retko spustam ;)